Örökségvédelmi hatástanulmány


Cégünk, az országos régészeti akkreditációval rendelkező, Heritage Consulting Kft. 2010-ben alakult örökségvédelmi szakértői, illetve régészeti feltárással kapcsolatos feladatok ellátására.


A kulturális örökségvédelem és a projektmenedzselés, illetve szakértői munkák területén gazdag hazai és külföldi tapasztalattal rendelkező munkatársaink több mint 6 éve állnak a megrendelők rendelkezésére. Szakértői munkáink között kitüntetett figyelemmel kezeljük a komplex örökségvédelmi hatástanulmányok, vagy örökségvédelmi hatástanulmányok régészeti munkarészeinek elkészítését, és fenti munkarészekkel kapcsolatos teljes körű hatósági ügyintézést, amit a közel 50 elkészült tanulmány, és az elégedett ügyfelek is bizonyítanak.
Széles körű tapasztalattal rendelkező szakértői bázisunkra alapozva, országos lefedettséggel és rövid határidővel vállaljuk településrendezési tervekhez, tervek felülvizsgálatához és egyes beruházási területek előzetes kockázat elemzéshez szükséges, Előzetes Régészeti Dokumentációval (ERD) egyenértékű, örökségvédelmi hatástanulmányok elkészítését.